Speelgoed

Speelgoed inbrengen

De vrijwilligers van de speelgoedbank zijn van mening dat elk kind recht heeft op een cadeautje.
Wij stellen hoge eisen aan tweedehands speelgoed, zodat kinderen ook daadwerkelijk een cadeautje krijgen. De eisen liggen dan ook hoog voor het inbrengen van speelgoed en de vrijwilligers zijn dan ook kritisch op de inbreng.

In november 2022

hebben de vrijwilligers de mogelijkheid gekregen om zo goed als nieuw speelgoed uit te zoeken bij de Estafette winkel van Omrin in Leeuwarden. Het Posthuis Theater en de Lions Heerenveen e.o. organiseren het Sinterklaas Hotel. Op 26 november mogen de bezoekende kinderen 1 cadeautje doneren voor de Speelgoedbank in het Sinterklaas Hotel.

In 2023

Door alle actie en donaties, is de Speelgoedbank momenteel ruim voorzien van gebruikt speelgoed en staat het magazijn vol. De vrijwilligers zijn druk bezig om het speelgoed na te kijken en schoon te maken. Momenteel kan er dan ook geen gebruikt speelgoed worden gedoneerd omdat er geen ruimte is om het op te slaan. Wij vragen uw begrip hiervoor!

Wilt u speelgoed doneren denk dan aan andere speelgoedbanken in Friesland bijvoorbeeld Speelgoedbank Friesland. www.speelgoedbankfriesland.nl

boeken speelgoedbank

Wil je nieuw speelgoed doneren?

Wat wij gelijk in de ‘winkel’ kunnen plaatsen? Dan is het mogelijk om een afspraak te maken via het contact formulier.

SpeelgoedbankHeerenveen